* My Age *

Lilypie Kids Birthday tickers

* Selamat Hari Lahir *


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, November 24, 2008

Pening + Demam = Kuat

Tinggal kenangan...!!


Ya ALLAH, peningnya!! Hari ini sehari suntuk saya berada di hadapan komputer. Rasa macam dah lama tak mencoret celoteh di sini. Hihi. Bukan apa, banyak sangat kerja.

Mulanya, saya dan sahabat sahibah yang lain hajat untuk pergi Kem Minda Kreatif (KMK) di Penang. Abang-abang dan kakak-kakak bertungkus-lumus usaha supaya kami dapat pergi. Jadi, di sini saya mahu menghulurkan sejambak penghargaan kepada mereka yang banyak berbakti.

Abang Siddiq Affendi
Walaupun dia tidak dapat pergi pada mulanya
Kak Asiah Fadhilah
Memang dah confirm tak dapat pergi namun diusahakan juga
Kak Wan Aisyah
Mulanya dapat kemudian tak dapat pergi
Kak Mariyah
Banyak juga memberi idea (sambil kacau-bilaukan keadaan heh heh jangan marah)
Kak Nur Afifah
Kena jaga rumah tak dapat pergi tapi banyak bagi sokongan
(U've to thanx me also coz I drop ur name here)

Dan mana-mana nama yang lain yang tak dapat saya sebut
(Kalau nak nama ditulis di sini, bagi tahu ya).

Setelah berbincang + berusaha dengan agak lama + sekeras mungkin (yaka?), akhirnya kami tak dapat pergi juga. Lantaran tiada orang nak menemani. Tengah-tengah bincang sempat juga la nak melawak dengan Kak Asiah dan Kak Mariyah. Iyalah. Berat juga kalau duk serius memanjang. Dah la tengah lapar. Mujurlah EQ kuat. Hehe (puji memanjang). Daripada pagi tadi duduk di hadapan laptop ni. Dah la tak lunch. Handphone pulak berbunyi je. Macam bussiness woman pula. Tapi, last-last sekali tak jadi juga. Sekarang, perut menyanyi pula. Tak mengapa! Dun worry. Memang dah bersedia untuk redha. Mesti ada hikmahnya. Hehe ^_^ Iya, my moto is...

Yakinlah bahawa setiap apa yang berlaku ada hikmahnya

So, tak mengapalah. Allah izin kami tak dapat pergi. Pasti suatu hari nanti, ALLAH janjikan KMK atau program lain yang lebih baik lagi daripada KMK 12 ini. Oklah. Moga ALLAH membalas usaha kita ya.

Terima kasih ya abang-abang dan kakak-kakak. Satu yang saya mahu highlight kan di sini. Buat kerja jangan mengharapkan natijah. Hehe. Kalau tak jadi, memang frust menungging la. Tak percaya? Cubalah. Hehe. Macam sekarang, tak adalah nak marah-marah atau nak kecewa sangat. Sebab saya tak mengharap natijah. Cuma berusaha sehabis mungkin. Kadang tu, rasa macam nak mengalah juga. Tapi kuatkan juga. KMK Jumaat ni. Ada 3 hari lagi. Kalau ALLAH izin kami pergi, Alhamdulillah. Cuma dah tak tahu nak ikhtiar. Doakan kami ya. Moga ALLAH sayang kalian dan diri saya.

Aisyah Ulya
Ketinggian Sahsiah Matlamat Utamanya
Monday 24 November 2008
5:54 pm

1 comment:

Anonymous said...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]discount software review, [url=http://firgonbares.net/]qxp quarkxpress free download reader[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] cheap software with discounts on computer software
adobe acrobat 9 pro extended serial number [url=http://firgonbares.net/]Creative Suite 4 Master[/url] software of macromedia
[url=http://firgonbares.net/]office software best price[/url] buy cheap software discount coupon
[url=http://firgonbares.net/]cheap software com[/url] discount adobe photoshop cs3 extended
kaspersky antivirus free trial offer [url=http://firgonbares.net/]site to buy software[/b]