* My Age *

Lilypie Kids Birthday tickers

* Selamat Hari Lahir *


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, November 30, 2008

Selamat Berperang Jundullah Semua....!!

Tingkatan 5 Ibn Sina 2008

Di MATRI 08

Entah di mana

Lawatan depa

Kem F1 2007 - Jadi FC

Kem Kepimpinan F3 dan F4 2006

FC Kem Pemantapan Sahsiah F1 2007

FC lagi..

Dalam Kelas 2008 - Kak Athiroh sesat sorang

SMASKL dapat makcik dapur baru

Maen bnda plik sokmo

Entah di mana

Form 1 2005

Besnyek.. Ape daa.. Tinggal adik2 Form 1 sorang2 kat asrama.. Depa syok makan jagung..!!

Muhaimin Amad Syahed
Model SMASKL
Esok ada Pertandingan Tugu SMASKL
Nih depa practise..!!

Di MATRI 2007

No comment..!!

Salam Sejahtera.. Post saya kali ini berkisar tentang Gen 2 SMASKL. Tak lama lagi, dalam 2 hari ni, mereka akan tamat SPM. Hihi mesti seronok. Tapi, jangan ingat mudah, sebab selepas ini kalian akan menempuh satu medan yang lebih mencabar.

Jika kalian kata SPM susah, medan ini lebih susah. Lebih menguji iman dan lebih yang macam-macam lagi. Saya nak cakap pun, tak ada experience lagi. Tapi, masing-masing tahu lah kan. Masing-masing sedar mas'uliyyah yang harus dipikul.

Jadi, kat sini saya mahu memberi sedikit wasiat (cewah). Buat...

Naim
Zharif
Anas
Daud
Syafiq Klate
Syafiq Shahrin
Ali
Syahid
Rijal
Muhaimin
Tajuddin
Raji
Zubir
Shakirin
Saeed
Basyir
Auzan
Izul

Dalam Kenangan
Ahmad
Azlan
Ihsan
Ibrahim
(ini jer yang sempat ingat)

Deeni
Safwah
Nashrah
Khamsiah
Ramziah
Asuhana
Athiroh
Khalilah
Faatihah
Rufaidah
Rumaisa'

Dalam Kenangan
Najibah
Afifah

Saya harap kalian akan membawa bekal secukupnya untuk menghadapi medan masyarakat yang amat menguji. Yang mana di dalamnya,

# sesiapa yang mengamalkan ISLAM secara syamil dan kamil akan dianggap manusia pelik
# sesiapa yang memakai tudung labuh dianggap jelek
# sesiapa yang memakai kopiah ke kuliah dianggap kolot
# sesiapa yang tidak berpartner (couple) dianggap ketinggalan zaman
# sesiapa yang tiada boyfriend atau girlfriend dianggap tak laku
# sesiapa yang macam-macam dianggap macam-macam (faham-faham ek)

Jadi, saya di sini amat mengharapkan kalian agar tidak lagha dengan biah di luar sana. Ingat, kita adalah syabab dan fatayat ISLAM. ISLAM tiada pewaris selain kita. Jika kita pun asyik nak enjoy-enjoy macam mereka di luar sana, apa akan jadi..! Saya rasa kalian faham akan peranan masing-masing.

Dan jangan lupa, untuk doakan kami di sini. Kami masih amat lemah dan butuh akan nasihat serta doa kalian. Dan insyaALLAH kami tak akan lupa untuk mengrafa'kan tangan dan menghulurkan doa buat kalian. Kami juga mahu menyusun beribu-ribu jari, memohon kemaafan atas segala salah tak tersedar kata tak disenangi dan macam-macam lagi.

Doakan kesejahteraan iman kami. Moga tahun-tahun selepas ini lebih baik daripada tahun-tahun sebelum ini.

Buat pengunjung blog yang lain, ambillah apa-apa manfaat daripada blog ini. Moga ALLAH sayang kalian semua.

Menulis dengan sedikit sedih dan bersemangat serta perasaan pre-rindu..

p/s - Siapa yang rasa pernah jumpa gambar-gambar di atas, saya pinjam yerk.. Hik hik..!!

Aisyah Ulya
Ketinggian Sahsiah Matlamat Utamanya
Sunday 30 Nov 08 9:08 pm



No comments: