* My Age *

Lilypie Kids Birthday tickers

* Selamat Hari Lahir *


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, January 3, 2009

Bekalan....


Tengok....!! Ini semua bekalan saya untuk BERJIHAD. Berjihad dalam medan ILMU. Semestinya di SEKOLAH MENENGAH AGAMA SWASTA KAMPUNG LAUT. Bukan MAAHAD AT-TARBIYYAH AL-ISLAMIYAH.

Harap persoalan ini semua terjawab. Saya tak ke MATRI. Saya still di SMASKL. Macam tak cukup je bekalan nak pi Jihad ni. Takut ada apa-apa yang tertinggal. Mind sudah di set-up. Hati sudah di renew. Matlamat sidah jelas. Semangat sudah membara. Tinggal alatan je. Takut ada apa-apa yang tertinggal.

Bekalan alat ni cukup ke tak ye? Hik hik. Sikit je kan?

Apa-apa pun, sebaik-baik bekalan adalah TAQWA. InsyaALLAH. Jihad ILMU untuk Islam..!! Moga ALLAH sayang kalian.

Aisyah Ulya
Ketinggian Sahsiah Matlamat Utamanya
Saturday 3 Jan 2008 5:09 pm

p/s - Sedang menunggu kepulangan Ayah dan Mak dari SMASKL untuk pergi ke SMASKL semula.. Hihihi.. ^_^

4 comments:

مرضيا تي محمد جا ميلي ~ said...

selamat belajar wahai adikku;)

salam juang, ku doakan agar kau mampu menjadi srikandi Islam yg gah dipandang di mata dunia.
Buktikan umat Islam itu serba-serbi boleh!

May Allah protect u in anyway.

Mujahid said...

fuh banyak nye barang, mcm barang ana nak gi jordan plak....tapi yg ni lagi banyak... padahal rumah ngan skolah tak sampai 20km pun....hahaha

apa-apapun, selamat kembali ke sekolah..meneruskan jihad ilmu..tahniah PMR dan terus berjaya untuk SMU..

ateh... said...

cukup la tu bekalan awk ni..ateh rasekan lebih dari cukup dah.huhuhuhu.salam perkenalan

RuQaiYaH OtHMaN said...

salam ziarah dik..
moga bersemangat..^_^