* My Age *

Lilypie Kids Birthday tickers

* Selamat Hari Lahir *


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, August 22, 2009

^_^

Saya tersenyum saat membuka blog Abang Saeed sebentar tadi.

Jom baca tentang FORUM MARHABAN YA RAMADHAN

Jom baca tentang TRIAL SMU DAN PMRU

Abang Saeed memang rajin capture picture. Iyelah, nanti mesti dah rindu SMASKL, jauh dah duduk. Ish3 memang kesian. Saya hanya duduk di belakang Abang Saeed sewaktu forum itu berjalan.

Thanx Abang Saeed for capturing our picture on Trial. Huhu, meskipun terkejut dengan cahaya flash di saat seronok mereka-reka, dan menggoreng-goreng ayat. Trial trial... Entah la macam mana resultnya. Honestly, memang agak main-main.

Orang lain menghafaz, saya makan, saya sembang-sembang, saya conteng-conteng. Dan tak lupa, saya tolong adik-adik Tingkatan 2 ajar mereka. Yang ini je yang boleh agak dibanggakan =)

Dalam blog Abang Saeed, gambar kelas saya ialah 4 Science As Syafie. Trial kali ini paling pelik rasanya. Dah la tak ikut nombor giliran, pakat duduk je kat mana nak duduk. Sepatutnya kami sewaktu Trial SMU, diasingkan putera dan putri sepertimana adik-adik PMRU dan seperti tahun-tahun yang lepas.

Tapi entah macam mana sekolah suruh duduk ikut kelas. Kami semua tak setuju kerana semua ini menyukarkan kami untuk selesa menghafaz kuat-kuat (suara kan aurat), tapi ikut je la.

Ingat lagi time.......................... (Hoho, lain kali cerita)

Nak pergi Solah Dhuha dulu.......! >_<

Moga ALLAH sayang Abang Saeed
Moga ALLAH sayang Aisyah
Moga ALLAH sayang kalian

Aisyah Ulya
Ketinggian Sahsiah Matlamat Utamanya
Saturday 22 August 2009 10.30 am

No comments: